Еволюція фільмів Pixar: відео

В мережі з’явилось відео, в якому можна простежити яскраву еволюцію мультфільмів студії Pixar .

Компанія Pixar веде свою історію з 1979 року від графічної групи, компанії Lucasfilm. У 1986 року підрозділ Graphic Group купує співзасновник компанії Apple Стів Джобс за $10 млн. і утворюється компанія Pixar Inc.

Спочатку Pixar був високотехнологічною комп’ютерною компанією, яка займалась виготовленням і реалізацією спеціалізованих комп’ютерних систем. Тому що бізнес не розвивався задовільно, компанія була вимушена перепрофілюватися на виготовленні коротких анімаційних роликів для рекламних компаній. Перший анімаційний фільм «Історія іграшок» був знятий на замовлення компанії Walt Disney Feature Animation.

24 січня 2006 року компанія Disney повідомила про те, що була досягнута угода про придбання нею студії Pixar за пакет акцій Disney вартістю в $7,4 млрд. Перехід компанії під нове керівництво був завершений 5 травня 2006 року.

Автори відео простежили розвиток мультфільмів починаючи з 1984 року, коли на екрани з’явилася картина «Пригоди Андре і Бджілки Уоллі». Це короткометражний мультфільм студії, демонструється перед показом повнометражного мультфільму «Історія іграшок». Режисер – Елві Рей Сміт. Цікаво, що це перший комп’ютерний мультфільм у історії людства.

А завершують огляд мультфільмів студії кадри нового мультфільму «Суперсімейка 2», світова прем’єра якого відбулася 5 червня цього року. Цей супергеройский анімаційний фільм є продовженням мультфільму «Суперсімейка» 2004 року.

Незважаючи на тривалу перерву між двома фільмами, друга «Суперсімейка» стартує рівно з того місця, на якому закінчилася перша. Після не найкращого зіткнення сімейства  з суперлиходієм влада вирішує, що супергерої приносять більше шкоди, ніж користі, і оголошують їх поза законом. Теперь їм потрібно вирішувати звичайні людські проблеми – шукати житло та роботу.

У цей момент, як відповідь на наші уповання, з’являється мільярдер Уінстон Девор, великий фанат супергероїв. Він абсолютно не погоджується з забороною їх діяльності і хоче заставити світовий уряд переглянути це рішення.

ЧИТАТИ ЩЕ

Огляд фільму «Субстанція»: Розумний, сексуальний та моторошний тілесний хоррор

Основні теми фільму «Субстанція», знятого Корлі Фарже, прості та очевидні. Картина сатирично обігрує жорстокі стандарти краси для жінок, які підтримуються різними індустріями заради власної вигоди....

Огляд фільму «Той, що жахає 3»: криваве повернення клоуна Арта під Різдво

Фанати жахів цінують авторський хорор більше, аніж проекти великого Голлівуду. Тому не дивно, що режисер Жахливого швидко зняв третину франшизи, зробивши її ще кривавішою після...

Вулкани і льодовики: По Ісландії з Антоном Птушкіним

Проїхавши всю країну по безкрайнім просторам на двомісному кабріолеті, тревел-документаліст Антон Птушкін покаже глядачам всі неймовірні ландшафти і пейзажі - озера, гори і ліси. Побуває...

Від Венери Мілоської до Кардашьян: як змінювалися стандарти краси

Режисер Анна Гінзбург зняла анімаційний короткометражний фільм «Що таке краса?». Раніше режисер зняла фільм «Інтимні частини», заснований на документальних інтерв'ю. Він присвячений сексуальності прямо. Різні аніматори...