Вийшов перший трейлер фільму «Дедпул 2»

Студія 20th Century Fox опублікувала перший трейлер фільму «Дедпул 2». Він присвячений головному супернику Дедпула – Кейблу, якого грає Джош Бролін.

Ролик сповнений гумористичних моментів, самоіронії і стьобу. Він починається, як похмурий трейлер фільму про супергероїв, але далі демонструє інший погляд на балакучого найманця.

Сюжет нового фільму з трейлеру практично неможливо зрозуміти. Зате в відео можна побачити багато свіжих сцен, а також старих і нових героїв. Зокрема, дружину Дедпула Ванессу, роль якої виконала Морена Баккарін, «улюбленого водія таксі» Допіндера у виконанні Карана Соні, а також мутантів Надзвукової Боєголовки та Доміно.

Щодо головного антагоніста Дедпула відомо лише те, що Кейбл спочатку був персонажем всесвіту Людей-Ікс, але потім видавці коміксів об’єднали його світ та світ Дедпула.

Режисером першого фільму про найманця-супергероя Вейда Вільсона був Тім Міллер. Але він відмовився продовжувати свою роботу над наступною частиною через непорозуміння з виконавцем головної ролі Раяном Рейнольдсом. Тому продовження чорної екшн-комедії про нестерпного Дедпула зніме Девід Леітч, який працював над картинами «Джон Вік» (2014) та «Атомна блондинка» (2017).

Тож у новому фільмі колишнього найманця, перетвореного в мутанта-вбивцю, чекають нові «подвиги» – суміш фарсу, кровопролиття і божевілля. Ознайомитись з якою глядачі матимуть змогу вже 17 травня 2018 року.

ЧИТАТИ ЩЕ

ТОП-20 найщасливіших країн світу

Щастя може визначатися по-різному в залежності від культури, країни та індивідуальних уподобань. Але деякі держави виділяються завдяки високому рівню благополуччя своїх мешканців. Навіть у північних...

Тривалість життя по країнах: де живуть довше

За останні 20 років з 2000 до 2020 року показник середньої тривалості життя збільшився приблизно на 6,6 років і тепер становить 73,4 роки. 2020 року...

Красуня Джулія Робертс: секрети привабливості актриси

Практично чверть століття популярна актриса Джулія Робертс входить до групи найкрасивіших жінок світу. І не потрібно робити поправку на вік: чарівна красуня, як і раніше,...

Як сервувати стіл: корисні поради

Корисні поради, як зробити святковий стіл не тільки смачним і поживним, але й стильним, а також додати йому новорічної символічності. Сервування Дотримуйтеся єдиної стилістики. Кольори скатертини, посуду,...