Тейлор Свіфт: сексуальні фото

Американська співачка Тейлор Свіфт встигла прославитись виконанням хітів у стилі кантрі. За роки своєї роботи вона була неодноразово удостоєна премії Греммі, отримала нагороду «Альбом року», а у 2015 році потрапила до списку найвпливовіших жінок світу за версією журналу Forbes. Загалом перераховувати важливі професійні перемоги Тейлор можна дуже довго, але й без цього її творчість була б помічена і шанувальниками жанру та тими, хто ніколи не цікавився музикою у стилі кантрі.

Біографія

Тейлор Свіфт народилася 1989 року в штаті Пенсільванії. Її батьки не мали відношення до музики та загалом до творчості, проте саме завдяки їм дівчина вирішила реалізуватися саме у цій сфері. Бо її назвали на честь улюбленої виконавиці сім’ї Джеймс Тейлор.

Займатися музикою майбутня кантрі зірка розпочала у старшій школі, початок було покладено навчанням гри на гітарі та написанням перших мелодій, на які згодом Тейлор написала вірші. У цей же період вона визначилася і зі стилем, юна виконавиця обрала кантрі і не помилилася, вона змогла повністю реалізуватися в цьому жанрі та принесла до нього багато нового.

Особисте життя

Творчість Тейлор Свіфт викликає інтерес у більшості людей. Оскільки її музика дуже самобутня, навіть ті, хто ніколи не цікавився стилем кантрі, із задоволенням слухають пісні Тейлор. Але й особисте життя співачки викликає не менший інтерес особливо у найвідданіших шанувальників. І це зовсім не дивно, адже так можна відчути себе максимально близько до кумира. І насправді особисте життя Тейлор дуже цікаве. Протягом своєї кар’єри вона встигла побудувати стосунки з багатьма не менш визначними, талановитими та знаменитими молодими людьми.

Свого часу обранцями Тейлор встигли стати Джо Джонас, Зак Ефрон, Джон Майєр і навіть Джейк Джілленхол. Більшість романів не витримували перевірку часом та відстанню. Іноді стосунки не тривали й кілька місяців, як, наприклад, роман співачки із зіркою серіалу Хор Корі Монтейном. Тоді як інші романи Тейлор назвали піаром. Найкращий приклад відносини із солістом гурту One Direcцtion Гаррі Стайлсом.

Одними з найдовших і серйозних стосунків Тейлор став роман з актором Томом Хіддлстоном, але вони завершилися, породивши величезну кількість чуток. Була й версія про взаємний піар актора і співачки.

Тейлор Свіфт дуже яскрава дівчина та непересічна співачка, але шанувальники її люблять просто за те, що вона регулярно підкидає нові теми для обговорення, при цьому її репутація незмінно залишається кришталево чистою.

Нижче – добірка спокусливих фото співачки, на яких вона показала свою ідеальну фігуру і сексуальну попу.

 

Тейлор Свифт

ЧИТАТИ ЩЕ

ТОП-20 найщасливіших країн світу

Щастя може визначатися по-різному в залежності від культури, країни та індивідуальних уподобань. Але деякі держави виділяються завдяки високому рівню благополуччя своїх мешканців. Навіть у північних...

Тривалість життя по країнах: де живуть довше

За останні 20 років з 2000 до 2020 року показник середньої тривалості життя збільшився приблизно на 6,6 років і тепер становить 73,4 роки. 2020 року...

Красуня Джулія Робертс: секрети привабливості актриси

Практично чверть століття популярна актриса Джулія Робертс входить до групи найкрасивіших жінок світу. І не потрібно робити поправку на вік: чарівна красуня, як і раніше,...

Як сервувати стіл: корисні поради

Корисні поради, як зробити святковий стіл не тільки смачним і поживним, але й стильним, а також додати йому новорічної символічності. Сервування Дотримуйтеся єдиної стилістики. Кольори скатертини, посуду,...