Кращі серіали в історії

Серіалів сьогодні безліч. Питання в тому, як вибрати гідну стрічку, перегляд якої ви точно не назвете даремно витраченим часом. Отже, кращі серіали в історії, які будуть вам цікаві, незалежно від їх і вашого віку.

Стріла

Пригодницький американський серіал, в основі сюжету якого лежать комікси супергероя Зелена стріла. Мільярдер Олівер Куїн пропадає після корабельної аварії безвісти, з часом оголошується померлою. Виявляється, що герой вижив. Він повертається в рідне місто і стає месником. Озброївшись стрілами і луком, Олівер Куїн вирішує абсолютно без меркантильного інтересу боротися зі злочинністю і виправляти помилки своєї сім’ї.

Лучшие сериалы в истории

Пліткарка

Драматичний серіал, що складається з 6 сезонів. Сюжет описує життя молодих людей, які живуть в елітному районі Нью-Йорка. Це юнаки та дівчата, які відвідують елітну школу. Вони дивляться блог загадкової «Пліткарі», і саме з нього дізнаються про сварки, страждання, дружбу і відносинах своїх однолітків.

Лучшие сериалы в истории

Клініка

Комедійне шоу «Клініка» свого часу стало засновником нового формату медичних серіалів. Головний герой стрічки Доріан Джон після навчання в медичній школі влаштовується інтерном в клініку. Тут же вирішує працювати його друг часів коледжу Кріс Терк. Досвіду практичної роботи у молодих фахівців немає, зате хаосу в лікарні – хоч відбавляй.

Лучшие сериалы в истории

Родина

Серіал став дворазовим лауреатом премій Еммі та Золотий Глобус. У центрі сюжету – сержант морпіх ВМФ Ніколас Броуді. Він 8 років вважався зниклим без вести, але після 8 років поневірянь і війни в Іраку повертається на батьківщину. Також глядач знайомиться з одним Ніколаса – Керрі Метісоном, шпигуном ЦРУ. Метісона підозрюють в причетності до підготовки терористичної операції в Америці.

Світлячок

Чи не новий, зате цікавий серіал входить в різні рейтинги, хоч і вийшов лише одним сезоном. У центрі оповідання – колишній військовий, а тепер капітан невеликої команди космічного корабля. На життя він заробляє дрібними злочинами і перевезенням різних вантажів.

Лучшие сериалы в истории

Абатство Даунтон

Найуспішніший британський серіал. У центрі сюжету – події початку 20 століття. Спадкоємець титулу графа Грентема гине під час аварії «Титаніка». Сім’я померлого вважає, що капітал і володіння перейдуть до старшої дочки графа. Але граф вважає інакше – він планує заповісти свою спадщину далекому родичу.

Гострі предмети

Американський короткий серіал, до складу якого входить 8 епізодів. У центрі сюжету – журналістка Камілла, яка їде в маленький рідне містечко для проведення розслідування жорстокого вбивства молодої дівчини школярки. Після повернення вона приходить в батьківський будинок, стикається з докорами від матері. Виявляється, що сьогоднішнє не саме благополучне психічний стан Камілли – результат дитячої травми. Вона все ближче наближається до розгадки таємниць…

Чому жінки вбивають

До переліку найкращих серіалів всіх часів обов’язково потрібно включити цей багатосерійний фільм. Дія розгортається в тому ж будинку, де знімалися «Відчайдушні домогосподарки» (режисер один), але 10 років по тому. У центрі сюжету – три різних сім’ї, яких об’єднує одна біда. Мова про подружню зраду. Оповідання вийшло дуже нетривіальним і захоплюючим. Загалом – рекомендуємо.

Блудлива Каліфорнія

Серіал розповідає про життя любителя сексу і письменника Хенка Муді. Сюжет, звичайно, комедійний, але іноді по ходу перегляду буває зовсім не смішно. Є версії з цензурою і матюки.

Парки та зони відпочинку

Порівняно новий жанр для сучасного ТБ – комедійний мокьюментарі. Чиновник Ноуп Леслі в один прекрасний день розуміє, що не приносить суспільству ніякої користі своїй діяльності. Тоді вона вирішує зайнятися облаштуванням закинутого кар’єру і перетворює його в повноцінну зону відпочинку і культури. Негнучка бюрократична система, звичайно, здорово ускладнює завдання, але непросто не означає неможливо.

Парки и зоны отдыха

Божевільні

Відомий серіал, який 4 рази ставав лауреатом премії Еммі в категорії кращих драматичних серіалів. Сюжет розгортається навколо працівників рекламного агентства в Америці. Час дії – 60-ті роки. Вийшло видовищно, красиво і, що не менш важливо, на злобу дня.

Справжня кров

Драматичний серіал для тих, хто любить чорний гумор. Він був удостоєний різних престижних нагород, і зовсім не дарма. Події розгортаються в маленькому містечку Нового Орлеана. Японці винайшли синтетичну кров, і у вампірів відпала потреба вбивати простих смертних. Тим більше, що пару років тому вампіри масово покинули труни і вирішили офіційно заявити про свої права. Люди до такого повороту виявилися не готові, та й не кожен вампір в результаті дотримав обіцянку.

Настоящая кровь

Чорнобиль

У 1986 році сталася найбільша аварія – вибух ядерного реактора. На місце катастрофи прибули пожежники, які виявилися не готові до такого повороту справ. Місцеве керівництво запевняє Москву, що ситуація під контролем, але, схоже, це повне оману. Перевірити ситуацію їдуть Легасов і Щербина. А через 2 роки в річницю аварії Легасов здійснює самогубство.

Лікарня Никербокер

Серіал знахідка в жанрі медичної драми. Його дія розгортається на початку 20 століття, коли в великих містах тільки проводять електрику. Лікарі вирішують експериментувати з препаратами, використовують кокаїн в якості анестезії, а карета швидкої допомоги приїжджає в кінських упряжках. Загалом, не тривіально, але чому ні?

Больница Никербокер

Залишитися в живих

Драматичний серіал оповідає про групу людей, які хочуть вижити на небезпечному острові після краху авіалайнера. Сезонів в цілому 6, кожен безумовно заслуговує вашої уваги. Популярні актори і зйомки на Гаваях зробили серіал одним з найдорожчих за всю історію існування телебачення.

Остаться в живых

Покидьки

Ще один серіал, який точно припаде до душі фанатам чорного гумору. Зустрічаються інші назви – наприклад, «Невдахи», «Сволота». Сюжет розгортається навколо сучасної групи підлітків, які дружать, люблять, страждають, зраджують, сваряться, миряться, пробують заборонене і не тільки. Реалізм життя англійських підлітків доповнений фантастичним сюжетом на тему сверхспособностей, які хлопці отримали після сильного шторму.

Твін Пікс

У цьому старому доброму серіалі глядач познайомиться з життям маленького провінційного містечка в Америці. Він населений ексцентричними, наївними і дуже дружними людьми. У першій серії знаходять оголене, загорнуте в поліетиленову плівку тіло Лори Палмер. Його під час шторму на берег озера викинули сильні хвилі. Місцеві поліцейські проводять розслідування. Наміток поки що немає, зате відкриваються вельми неприємні подробиці з життя містечка.

Як я зустрів вашу маму

Дуже успішний американський сітком. Шоу стартувало в 2005 році відразу після закінчення серіалу «Друзі». Критики і прості телеглядачі не оцінили фінал нового телешоу, але в цілому програма виявилася дуже і дуже рейтинговою. Цінителям комедійних шоу однозначно рекомендуємо.

Как я встретил вашу маму

Дивовижна місіс Мейзел

Дія комедії відбувається в Америці в 50-х роках. Маріам Мейзел – дуже приваблива, неймовірно турботлива і просто красива домогосподарка. Її життя – двоє дітей і чоловік. Але одного разу чоловік зізнається, що давно завів коханку, і йде до неї. Міріам розчарована в собі, своєму житті і зробленому раніше виборі. Вона випиває в клубі, виходить на сцену і розповідаємо присутніх про свою печаль. Але стендап виходить комічним, і дівчина знаходить себе в професії.

Спартак

До складу телесеріалу входить три частини. Історично драматична повість переносить глядача в часи римської імперії. У сюжеті дуже багато сцен насильства, еротики. На окрему увагу заслуговують постановки гладіаторських боїв.

Спартак

Доктор Хто

Гордість британського кінематографа і дійсно якісний науково-фантастичний серіал. У центрі сюжету – жителі планети Галіфрей. Доктор Хто подорожує по галактиці на своєму космічному кораблі, часом рятує землян від інопланетян. Цінителям жанру рекомендуємо.

Доктор Кто

Американська історія жахів

Серіал відновив інтерес ТВ до жанру хоррора. Кожен черговий сезон є окремою історію. Спочатку в центрі оповідання був старий особняк з привидами, потім – психлікарня, маніяк, журналістка, шабаш відьом, цирк виродків і таємничий готель. Зміна локацій робить сезони оригінальними і не схожими один на одного.

Втеча

Телесеріал розповідає про героїчний вчинок Майка, який відправився до в’язниці для порятунку засудженого на страту брата. Триває стрічка 5 сезонів, але вона настільки цікава і динамічна, що нудно точно не буде.

Побег

Теорія великого вибуху

Теж кращий серіал останніх років і за сумісництвом ситком відомого американського каналу. Він займає високі позиції в рейтингах. Пригоди красуні-офіціантки і ботанов дивляться глядачі з 70 світових країн.

Декстер

Головний герой серіалу – маніяк-вбивця, вершить правосуддя. Він розшукує злочинців, яким вдалося втекти від відповідальності за протиправні дії, жорстоко розправляється з ними, ріже на шматки, після викидає в море. Серіал отримав багато престижних нагород.

Шерлок

Британський телесеріал про пригоди Шерлока Холмса. У ньому прекрасно все – і головний герой, і його гострий розум, і сучасна інтерпретація старого сюжету. Живе Холмс в Лондоні 2000-х років, працює там же. На даний момент знято 4 сезони.

Фарго

Телевізійна адаптація однойменного популярного фільму братів Коенів. Лорн Марво проїжджає через маленький місто Беміджі, там же знайомиться з найжорстокішим торговцем страховим полісами Лестером Найгаардом. Серіал отримав премії Еммі та Золотий Глобус.

Картковий будиночок

Серіал, запущений в прокат Девідом Фінчером. Амбіційний конгресмен в обмін на обіцянку отримати посаду державного секретаря, допомагає Уокеру Гаррету стати президентом Америки. Але після виборів глава адміністрації повідомляє, що посада, на жаль, зайнята. Головний герой з дружиною стають на шлях помсти.

Доктор Хаус

Про доктора Хауса знають, мабуть, усі. Х’ю Лорі завдяки цій ролі отримав світову популярність. На даний момент відзнято 8 сезонів, творці кажуть, що продовження не буде.

Доктор Хаус

У всі тяжкі

Американський серіал, який займає лідируючі позиції в рейтингах ось уже багато років. Учитель хімії заробив собі культовий статус за рахунок унікальної здатності трансформуватися з тихого сімейного чоловіка в істинного наркобарона.

Во все тяжкие

Справжній детектив

Класичний телесеріал, сценарій для якого написав Нік Піццолато. Він майстерно скомбінував класичний детектив і медитативний артхаус. Звичний процедурал в результаті перетворився на повноцінний кінематографічний формат.

Гра престолів

Мабуть, цей серіал можна віднести до стрічок усіх часів і народів. З першого сезону вона користувалася величезним попитом, наступні випуски теж відразу отримували призи глядацьких симпатій і престижні нагороди. Багато акторів «Престолів» дуже успішні в Голлівуді, і популярність їм приніс саме цей серіал.Відрізняється серіал своїми відвертими сценами сексу.

Игра престолов

Друзі

Замикає наш рейтинг старий добрий сітком. Зйомки тривали з 1994 по 2004, всі серії можна подивитися в інтернеті. До речі, серіал досі транслюється по ТБ. Якщо не дивилися, варто це зробити.

Друзья

Уже вирішили, що будете дивитися?

ЧИТАТИ ЩЕ

Як досягти успіху: 10 надихаючих фільмів

Фільми про людей, які заробили мільйони, підкорили країни і досягли найвищих результатів у своїй справі. Ідеальне кіно для тих, хто шукає натхнення і потребує мотивації. Гра...

29 речей, які варто спробувати, щоб урізноманітнити секс

Коли йдеться про відносини, важлива їх частина – це експерименти та нові враження, які допомагають парам підтримувати пристрасть та інтерес один до одного. Секс –...

Фільми про осінь: 10 романтичних мелодрам

Романтичні мелодрами - жанр кіно, який ідеально личить осені. Ми підібрали для вас 10 романтичних мелодрам, які прикрасять ваші осінні вечори та зігріють краще за...

10 найкращих фільмів Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон — одна з найталановитіших та харизматичних акторок сучасності, чия кар'єра охоплює понад два десятиліття. З моменту свого дебюту вона зіграла в найрізноманітніших фільмах,...