ТОП-5 фільмів з Джесікою Честейн

Рудоволоса красуня Джессіка народилася в каліфорнійському місті Сакраменто у 1977 році. І до того, як стати знаменитою, носила прізвище Ховард. У 1995 році Честейн закінчила El Camino Fundamental High School, а також навчалася в міському коледжі Сакраменто.

У 2003 році актриса закінчила Джульярд. Цікаво, що навчатися в Джульярді акторці допоміг Робін Вільямс: у сім’ї Честейн не було достатньо грошей на оплату навчання, але дівчина отримала від Вільямса стипендію, яка покривала всі витрати.

Перші проби в кінематографі Джессіка Честейн почала здійснювати в 2004 році, в телевізійних серіалах. Її можна побачити в таких проектах, як «Похмурі тіні», «Пуаро Агати Крісті», «Швидка допомога», «Закон і порядок» та багатьох інших.

Дебют на великому екрані відбувся через 4 роки, в соціальній драмі «Джолін». Роль головної героїні принесла актрисі першу нагороду на міжнародному кінофестивалі в Сіетлі. Але прорив в кар’єрі стався в 2011 році.

Джессіка знялася в семи фільмах, і відразу чотири з них мали грандіозний успіх. За роль у фільмі «Прислуга» вона була номінована на «Золотий глобус» та «Оскар» у категорії «Найкраща жіноча роль другого плану».

А зігравши у легендарного Терренса Маліка в «Дереві життя», актриса автоматично потрапила в суперлігу Голлівуду. Однак справжню популярність і знову ж номінацію на «Оскар» Джессіка отримала, зігравши агента спецслужб у фільмі Кетрін Бігелоу «Тридцять хвилин по півночі».

«Міс Слоун» (2016)

У 2016 році актриса виконала головну роль в політичному трилері «Міс Слоун». Критики з захопленням оцінили гру актриси, крім того, Джессіка отримала номінацію на премію «Золотий глобус» за роль Елізабет Слоун.

Героїня Джесіки –  лобістка, яку наймають, щоб протягувати в уряд законопроекти і маніпулювати громадською думкою. Сюжет фільму будується навколо законопроекту, що обмежує свободу купівлі та володіння вогнепальною зброєю в США. Елізабет Слоун відмовляється захищати збройне лобі і переходить в конкуруючу компанію.

«Древо життя» (2011)

За визнанням Честейн, абсолютно неймовірним досвідом були зйомки разом з Бредом Піттом, в містичній драмі «Древо життя».

Сюжет фільму будується навколо історії життя Джека. Джек – одинадцятирічний хлопчик. Він спостерігає цей світ з чистотою і безпосередністю дитини. Мати у виконанні Честейн вчить сина добру і безкорисливої ​​любові, батько ж наполягає на первинності своїх інтересів в цьому житті. Кожен з батьків намагається переманити Джека на свій бік і це глибоко ранить хлопчика.

«Ціль номер один» (2012)

У фільмі розповідається історія про полювання протягом десяти років на найнебезпечнішого терориста в світі – Усама Бен Ладена, після нападу на Всесвітній торговий центр та Пентагон 11 вересня 2001 року і до самої його смерті травні 2011 року.

Джессіка Честейн виконує роль співробітниці ЦРУ Майї, життя якої зосереджено навколо ліквідації терориста та запобігання повторної трагедії. Образ Майї написаний зі справжнього працівника Пентагону, який був вшанований вищою військовою нагородою за знищення терориста.

«Марсіанин» (2015)

У 2015 році на екрани вийшла кінострічка знаменитого режисера Рідлі Скотта «Марсіанин», де Джессіка Честейн знялася разом з Меттом Деймоном. Для цієї ролі акторці довелося не тільки прочитати однойменний бестселер Енді Уіра, за яким і був знятий фільм, а й вдатися в ази космонавтики і завчити сотні сторінок незрозумілого тексту.

Фільм розповідає про те, як Марк Уотні в складі експедиції Арес-3 приземлився на червону планету. Марк працював в експедиції інженером і біологом. Під час піщаної бурі у нього пошкодився скафандр, через що він відстав від інших членів експедиції. Інші ж астронавти, вважаючи його мертвим, покинули Марс.

«Інтерстеллар» (2014)

За сюжетом, в майбутньому людство опиняється під загрозою вимирання та робить спробу освоїти і вивчити космічний простір, де сподівається відшукати нову домівку. Група дослідників об’єднана в команду здійснює експедицію у пошуках планети придатної до життя.

Несподівано дослідники виявляють таємничий розлом в просторово-часовому континуумі, так звану «чорну діру», яка дозволяє переміщатися в часі та просторі через зоряні світи і може дати людству надію на порятунок.

ЧИТАТИ ЩЕ

Як досягти успіху: 10 надихаючих фільмів

Фільми про людей, які заробили мільйони, підкорили країни і досягли найвищих результатів у своїй справі. Ідеальне кіно для тих, хто шукає натхнення і потребує мотивації. Гра...

29 речей, які варто спробувати, щоб урізноманітнити секс

Коли йдеться про відносини, важлива їх частина – це експерименти та нові враження, які допомагають парам підтримувати пристрасть та інтерес один до одного. Секс –...

Фільми про осінь: 10 романтичних мелодрам

Романтичні мелодрами - жанр кіно, який ідеально личить осені. Ми підібрали для вас 10 романтичних мелодрам, які прикрасять ваші осінні вечори та зігріють краще за...

10 найкращих фільмів Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон — одна з найталановитіших та харизматичних акторок сучасності, чия кар'єра охоплює понад два десятиліття. З моменту свого дебюту вона зіграла в найрізноманітніших фільмах,...