Найсильніші молитви: захист від усіх бід

Молитва є важливим та могутнім інструментом для багатьох віруючих. У різних релігійних традиціях люди звертаються до молитви для набуття втіхи, підтримки та захисту під час труднощів та випробувань. У цій статті ми розглянемо деякі з найсильніших молитов, які пропонують захист від усіх бід та проблем, які ми можемо зіткнутися у житті.

Молитва Господня (Отче наш)

Молитва Господня, також відома як Отче наш, є однією з найвідоміших і найпоширеніших молитов у християнській традиції. У цій молитві віруючі просять захисту від зла і просять Божого втручання у своє життя.

Отче наш, що є в небі,
хай святиться ім’я Твоє.
хай прийде Царство Твоє,
хай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі;
Хліба нашого щоденного дай нам сьогодні;
й відпусти нам провини наші, як і ми відпускаємо винуватцям нашим;
і не введи нас у випробування,
але визволи нас від злого

молитва Отче наш

Молитва Святого Франциска

Ця молитва, яка приписується Святому Франциску Ассизькому, просить Бога зробити нас інструментом свого світу, щоб нести любов, прощення, співчуття і радість тим, хто перебуває в біді. Вона нагадує нам про важливість бути благословенням для інших.

Господи, вчини з мене знаряддя Твого миру:

де ненависть – вчини, щоб я ніс Любов;

де кривда – щоб я ніс Прощення;

де розлам – щоб я ніс Єдність;

де сумнів – щоб я ніс Віру;

де помилка – щоб я ніс Правду;

де розпач – щоб я ніс Надію;

де смуток – щоб я ніс Радість;

де темрява – щоб я ніс Світло.

Вчителю, вчини, щоб я не стільки шукав бути втішеним, скільки потішати;

не стільки бути зрозумілим – скільки розуміти;

не стільки бути коханим – скільки кохати.

Бо даючи – отримуємо,

прощаючи – отримуємо прощення;

помираючи – воскресаємо до Вічного Життя!

Святий Франциск

Молитва про захист ангела

Молитва про захист ангела закликає ангела-охоронця, якого віруючі вважають посланим Богом для охорони та захисту від усіх бід та небезпек. Ця молитва нагадує нам про присутність вищих сил у нашому житті і просять їхньої допомоги та керівництва.

Святий Ангеле, приставлений до моєї грішної душі і до пристрасного мого життя, не покидай мене грішного і не відступи від мене за нестриманість мою. Не попусти злому духові володіти мною через пристрасті мого смертного тіла. Зміцни мої немічні сили в боротьбі з гріхами і наставляй мене на спасенну дорогу. О, Святий Ангеле Божий, охоронителю й захиснику моєї нерозкаяної душі і тіла, прости мені все, чим образив я Тебе за всі дні життя мого, і коли чим погрішив минулої ночі, захисти мене в нинішній день, і охороняй мене від усякої спокуси диявольської, щоб я ніякими гріхами не гнівив Бога мого, і молися за мене до Господа, щоб Він утвердив мене у страху Своїм і показав мене достойним рабом Своєї безмірної благості. Амінь.

Янгол охоронець

Молитва Божої Матері

Багато релігійних традицій приділяють особливу увагу молитві Божої Матері. Ці молитви закликають Марію, матір Ісуса як посередницю і заступницю перед Богом, просять її захисту від усіх бід і небезпек.

О, Причиста Діво, Богородице, надіє всіх християн, що живуть на землі! Не відвертайся від мене грішного, бо я непохитно надіюсь на Твоє милосердя. Погаси в мені полум’я багатьох пристрастей моїх: запали моє жорстоке серце і мій холодний розум любов’ю до виконання заповітів Сина Твого і Бога нашого. Викорени, Пречиста, з мого затьмареного розуму і з мого жорстокого серця безнадійність, недбалість, лінощі та безглуздя, і всі темні і брудні думки та наміри. Зціли, мої тяжкі духовні й тілесні рани, не попусти, щоб зло перемагало мене, і Твоїми материнськими молитвами прихили до мене милість Сина Твого, Господа нашого Ісуса Христа, бо Ти благословенна від усіх родів, і славиться пречисте ім’я Твоє на віки віків. Амінь.

Молитва покаяння

Молитва покаяння є актом смирення та визнання своїх гріхів перед Богом. У цій молитві віруючі просять Божого прощення та захисту від наслідків своїх помилок і просить Божої милості та благословення.

Будь ласка, прости мене за Твоєю великої милості! Я вірю, що Ісус Христос помер замість мене на хресті за мої гріхи, але Він воскрес з мертвих і тепер живий. Ісус Христос , увійди в моє серце, будь моїм Господом і Спасителем. Навчи мене, як правильно жити, зціли, освяти і благослови мене.

Ісус Христос

Молитва Святого Михайла Архангела

Ця молитва закликає архангела Михаїла, який у християнській традиції вважається покровителем та захисником віруючих від усіх злих сил та духів. Молитва Святого Михаїла Архангела просить його допомоги та захисту від усіх несприятливих сил та ситуацій.

Великий Архистратиже Божий, Михаїле, переможцю демонів і бісів, перемагай і знищ всіх цих моїх ворогів – видимих і невидимих. Випроси у Господа Вседержителя Ласку: нехай Він спасе, зцілить і збереже мене від всілякої хвороби й недуги, від смертоносної рани і від наглої смерті – сьогодні, і повсякчас, і на віки вічні.

Архангел Михаїл

Молитва Далай-лами

Молитва Далай-лами, духовного лідера буддизму Тибету, закликає до миру, доброті і співчуття. У цій молитві віруючі просять захисту від усіх бід і просить здобути внутрішній спокій та гармонію.

Молю, зроби так, щоб силою вихваляння і благання, що підноситься тобі, У тому місці, де проживаю я та інші, Зникли хвороби, бідність, чвари і конфлікти, А Дхарма і благополуччя примножилися!

Далай-Лама

Молитва охоронцю

Молитва охоронцеві закликає силу, яка може захистити та проводити віруючих через усі небезпеки та випробування. Ця молитва нагадує нам про присутність божественного керівництва в нашому житті і просить захисту всіх видів бід.

Святий заступник Божий, будь милостивий до мене, почуй прохання мої і відведи біду. Звертаюся я з молитвою до Тебе і мрію отримати допомогу Твою в цей недобрий час. Захисти мене, прийди на допомогу, мій незримий покровитель, прожени напасті, хвороби і прикрощі.

Янгол

Молитва надії

Молитва сподівання закликає віруючих покласти свою віру та надію на Бога, просить Божої допомоги та захисту від усіх бід та труднощів. Ця молитва нагадує про незмінну турботу Божу і закликає довіряти Йому за всіх обставин.

Молитва є сильною духовною зброєю, яка пропонує віруючим втіху, силу та захист від усіх бід. Вибір молитви залежить від релігійної традиції та переконань кожної людини. Однак, незалежно від обраної молитви, головне – віра та щирість серця при зверненні до Бога чи духовної сили. Молитва може бути джерелом надії, підтримки та захисту у важкі часи, допомагаючи нам подолати випробування та біди, які ми можемо зустріти на своєму шляху.

Пом’яни, Господи Боже наш, у вірі й надії на життя вічне спочилих рабів Твоїх (імена) і, як Благий і Чоловіколюбець, що гріхи відпускаєш і неправду знищуєш, ослаб, відпусти і прости всі провини їх вільні й невільні, визволи їх від вічної муки і вогню геєнського і даруй їм причастя й насолоду вічних Твоїх благ.

молитва

ЧИТАТИ ЩЕ

ТОП-20 найщасливіших країн світу

Щастя може визначатися по-різному в залежності від культури, країни та індивідуальних уподобань. Але деякі держави виділяються завдяки високому рівню благополуччя своїх мешканців. Навіть у північних...

Тривалість життя по країнах: де живуть довше

За останні 20 років з 2000 до 2020 року показник середньої тривалості життя збільшився приблизно на 6,6 років і тепер становить 73,4 роки. 2020 року...

Красуня Джулія Робертс: секрети привабливості актриси

Практично чверть століття популярна актриса Джулія Робертс входить до групи найкрасивіших жінок світу. І не потрібно робити поправку на вік: чарівна красуня, як і раніше,...

Як сервувати стіл: корисні поради

Корисні поради, як зробити святковий стіл не тільки смачним і поживним, але й стильним, а також додати йому новорічної символічності. Сервування Дотримуйтеся єдиної стилістики. Кольори скатертини, посуду,...