Криптовалюта: 10 кращих гаманців

Биткоин-гаманець – ідеальне місце для безпечних операцій з біткоінами та іншими криптовалютами. Це незамінний інструмент для тих, хто володіє або планує володіти будь-якими електронними валютами. Він дозволяє власникам криптовалют зберігати, відправляти та отримувати біткоїни, а також відстежувати свій баланс та історію транзакцій.

Рейтинг найкращих криптовалютних гаманців

Пропонуємо ознайомитися з найкращими крипто-гаманцями, які доступні у 2023 році:

Coinbase. По праву популярний і один із найкращих гаманців для криптовалютної біржі, також пропонується рахунок, не пов’язаний із зберіганням. Але тут можна зберігати біткоїн та інші криптовалюти. Сервіс доступний у вигляді мобільного додатка для пристроїв iOS та Android.

Ledger Nano S

Сервіс, доступний з веб-сторінки, що пропонує надійні опції безпеки і підтримує кілька криптовалют, включаючи біткоін.

Trezor

Ще один популярний веб-гаманець із досить широким функціоналом. Безпечний та комфортний у застосуванні.

Electrum

Популярний веб-гаманець для біткоїну, відомий своєю швидкістю та простотою використання. Він доступний для ОС Windows, Mac та Linux.

Mycelium

Це сервіс для пристроїв Android та iOS, який пропонує розширені функції, наприклад, підтримку кількох облікових записів та локальну торгівлю.

Exodus

Це настільний гаманець для Windows, Mac та Linux, який підтримує безліч криптовалют, включаючи біткоін, і пропонує інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

Edge

Це мобільний гаманець для пристроїв Android та iOS, який пропонує досить широкі функції в плані безпеки, наприклад двофакторна автентифікація та біометричний вхід до системи.

BitPay Wallet

Мобільний гаманець для пристроїв Android та iOS, який дозволяє користувачам зберігати, відправляти і отримувати біткоїни, купувати з використанням криптовалют у продавців.

GreenAddress

Гаманець для біткоїну, що підходить для використання на ПК та мобільних пристроях, який пропонує розширені функції безпеки, наприклад, двофакторну автентифікацію та підтримка кількох підписів.

Armory

Гаманець для біткоїну для ПК, який пропонує розширені функції безпеки, наприклад, холодне зберігання та підтримку кількох підписів, а також підтримку автономних транзакцій.

Переваги використання биткоин-гаманців

За допомогою биткоин-гаманця користувачі можуть зберігати свої криптовалюти в безпечному зашифрованому місці і отримувати доступ до них у будь-який час, коли їм це необхідно. При цьому немає необхідності покладатися на сервіс або біржу. Крім того, біткойн-гаманці дозволяють користувачам відправляти та отримувати криптовалюти швидко та легко, не турбуючись про збори чи затримки. Загалом, біткоін-гаманці є незамінними інструментами для всіх, хто хоче володіти і розпоряджатися біткоіном або іншими криптовалютами. Вибравши правильний гаманець і дотримуючись рекомендацій щодо безпеки та конфіденційності, користувачі можуть користуватися перевагами цієї захоплюючої нової технології.

ЧИТАТИ ЩЕ

Як досягти успіху: 10 надихаючих фільмів

Фільми про людей, які заробили мільйони, підкорили країни і досягли найвищих результатів у своїй справі. Ідеальне кіно для тих, хто шукає натхнення і потребує мотивації. Гра...

29 речей, які варто спробувати, щоб урізноманітнити секс

Коли йдеться про відносини, важлива їх частина – це експерименти та нові враження, які допомагають парам підтримувати пристрасть та інтерес один до одного. Секс –...

Фільми про осінь: 10 романтичних мелодрам

Романтичні мелодрами - жанр кіно, який ідеально личить осені. Ми підібрали для вас 10 романтичних мелодрам, які прикрасять ваші осінні вечори та зігріють краще за...

10 найкращих фільмів Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон — одна з найталановитіших та харизматичних акторок сучасності, чия кар'єра охоплює понад два десятиліття. З моменту свого дебюту вона зіграла в найрізноманітніших фільмах,...