10 кращих дронів у 2023 році

Дальнобійні дрони стають все більш популярними та доступними для різних цілей, таких як аерофотозйомка, картографія, спостереження та доставка посилок та товарів. Ось деякі з найкращих далекобійних дронів, про які ви повинні знати у 2023 році.

DJI Mavic 3

Сучасний флагманський дрон від DJI з максимальним часом польоту 46 хвилин і дальністю до 15 кілометрів. Він має камеру Hasselblad на 20 МП, здатну знімати відео 5,1K і вторинну камеру з оптичним збільшенням до 28x.

Незалежно від того, чи є ви професійним відеоператором або просто хочете зафіксувати чудові кадри своєї наступної відпустки, Mavic 3 стане вашим ідеальним помічником.

DJI Mavic 3

Skydio

Skydio 2 має дальність польоту 6,2 милі. Максимальний час польоту становить 23 хвилини, а швидкість – 36 миль на годину. Розробник оснастив дрон шістьма камерами з роздільною здатністю 4K та просунутою системою подолання перешкод.

Skydio

Autel Robotics Evo 2

Безпілотник Autel Robotics Evo 2, випущений у 2023 році, ідеально підходить для професійних фотографів та відеографів. Він має дальність польоту 9 миль, час польоту 40 хвилин, просунуту систему уникнення перешкод, роздільну здатність камери 8K та максимальну швидкість 44 милі на годину.

Autel дрон

Power Vision Power Eye

Професійний дрон, який може нести до 6,8 кілограмів вантажу та може перемикатися між звичайним та «тепловим» режимом перегляду. Характеризується дальністю польоту до 5 кілометрів та часом польоту до 29 хвилин.

Power Vision Power Eye

Yuneec Typhoon H Plus

Yuneec Typhoon H Plus – це професійний квадрокоптер з дальністю польоту до 1,6 миль, часом польоту до 28 хвилин, 4K камерою, системою уникнення перешкод та максимальною швидкістю 30 миль на годину.

Yuneec Typhoon H Plus

Autel Robotics X-Star Premium

Надійний дрон, який має камеру, яка може знімати відео 4K з частотою 30 кадрів в секунду і фото з роздільною здатністю 12 МП. Дальність дрону – до 2 км, час польоту до 25 хвилин.

Autel Robotics X-Star Premium

DJI Phantom 4 Pro

Цей дрон підходить як для професіоналів, так і любителів. Phantom 4 Pro може знімати відео 4K на частоті 60 кадрів на секунду і робити фото з роздільною здатністю 20 Мпк. Дальність складає до 7 км, час польоту до 30 хвилин.DJI Phantom 4 Pro

 

Walkera Vitus

Компактний дрон зі складною конструкцією, дуже зручний у транспортуванні. Має камеру 4K, яка дає можливість знімати відео 30 кадрів в секунду та фото з роздільною здатністю 12 Мпк. Максимальна дальність – 4 км, час польоту – до 25 хвилин.

Walkera Vitus

PowerVision PowerRay

PowerVision PowerRay – це підводний безпілотник далекого радіусу дії, призначений для підводних досліджень. Він має радіус дії до 30 метрів та оснащений камерою 4K. Дрон також має розширені можливості візуалізації, що робить його ідеальним для підводних інспекцій та картографування.

PowerVision PowerRay

DJI Inspire 2

DJI Inspire 2 – це висококласний дрон, призначений для професійної аерофотозйомки та кінематографії. Він має дальність польоту до 7 км та оснащений камерою 5,2K.

Ринок далекобійних дронів пропонує просунуті моделі з високоякісними камерами, системами обльоту перешкод та іншими можливостями. Сподіваємось, що наша стаття допоможе вам знайти свій ідеальний дрон.

DJI Inspire 2

ЧИТАТИ ЩЕ

Як досягти успіху: 10 надихаючих фільмів

Фільми про людей, які заробили мільйони, підкорили країни і досягли найвищих результатів у своїй справі. Ідеальне кіно для тих, хто шукає натхнення і потребує мотивації. Гра...

29 речей, які варто спробувати, щоб урізноманітнити секс

Коли йдеться про відносини, важлива їх частина – це експерименти та нові враження, які допомагають парам підтримувати пристрасть та інтерес один до одного. Секс –...

Фільми про осінь: 10 романтичних мелодрам

Романтичні мелодрами - жанр кіно, який ідеально личить осені. Ми підібрали для вас 10 романтичних мелодрам, які прикрасять ваші осінні вечори та зігріють краще за...

10 найкращих фільмів Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон — одна з найталановитіших та харизматичних акторок сучасності, чия кар'єра охоплює понад два десятиліття. З моменту свого дебюту вона зіграла в найрізноманітніших фільмах,...