Найсексуальніші актори: 50 гарячих чоловіків

Заради справедливості варто зазначити, що люди ходять у кінотеатри і дивляться фільми вдома здебільшого через тих, хто в них знімається. Що б не говорили спеціалізовані сайти та імениті критики про кінокартини, звеличуючи конкретних режисерів, продюсерів або сценаристів, глядач бачить картинку, обличчя на постері або в трейлері, сприймає на слух знайоме ім’я і, ґрунтуючись на цих незначних відомостях, приймає чи витрачатися на квиток або приділяти час завантаженню фільму. Шанси на те, що останній буде переглянутий, збільшуються в рази, якщо актор не тільки добрий, як майстер, а й гарний і сексуальний. Можна скласти навіть цілий перелік сексуальних хлопців серед тих, що знімаються на сьогоднішній день. Як параметри були вибрані такі твердження:

Актор знімається в кіно на сьогоднішній день і не досяг пенсійного віку. Незважаючи на те, що як еталони чоловічої сексуальності за всіх часів виступатимуть Жан-Поль Бельмондо та Ален Делон, цього разу до рейтингу вони не потраплять. У той самий час немає певної вікової планки, оскільки важлива все-таки форма, у якій чоловік перебуває на конкретний час.

Не просто сексуальні, а й усім відомі актори. У цей рейтинг увійшли ті, хто по-справжньому популярний, незважаючи на те, що іспанці, італійці, корейці та китайці в кінематографі мають дуже багато красивих і виразних чоловічих осіб.

Цей рейтинг не повинен сприйматися як перелік кращих акторів, йдеться саме про сексуальність.

Професіоналізм, природно, важливий, але про нього йтиметься в інший раз. Сьогодні ж відзначені лише ті, кого представляють, заплющуючи очі, поряд із собою багато жінок. Роль у кіно чи життєві принципи актора на якийсь час доведеться забути.

Номер у списку не має жодного значення, це лише перелік, а не ТОП, не варто вважати, що хтось із представлених хлопців більш-менш красивий на тлі інших.

Знову ж таки, важливо пам’ятати про те, що уявлення про красу у всіх різні, а тому запропоновані в рейтингу представники акторського середовища відносяться до різних типажів, вік їх також варіюється – це справді незалежні думки глядачок, які готові дивитися на своїх улюбленців і їх сексуальні попи нескінченно.

Майкл Фассбендер

Майкл Фассбендер

Том Харді

Том Харди

Мадс Міккельсен

Мадс Миккельсен

Райан Гослінг

Райан Гослинг

Джейсон Момоа

Генрі Кавіл

Генри Кавилл

Хав’єр Бардем

Хавьер Бардем

Гаспар Ульєль

Гаспар Ульель

Роберт Дауні-молодший

Роберт Дауни-младший

Луї Гаррель

Луи Гаррель

Кріс Хемсворт

Крис Хемсворт

Марк Стронг

Марк Стронг

Маттіанс Шонартс

Джонні Депп

Джонни Депп

Бред Пітт

Брэд Питт

Джейсон СтейтемДжейсон Стэйтэм

Х’ю Джекман

Хью Джекман

Ідріс Ельба

Идрис Эльба

Леонардо Ді Капріо

Леонардо Ди Каприо

Том Хіддлстон

Том Хиддлстон

Жан Дюжарден

Жан Дюжарден

Кіану Рівз

Киану Ривз

Колін Ферт

Колин Фёрт

Дуейн Джонсон

Дуэйн Джонсон

Колін Фаррелл

Колин Фаррелл

Міккі Рурк

Микки Рурк

Джаред Лето

Джаред Лето

Меттью МакКонахі

Мэттью МакКонахи

Джейк Джілленхол

Джейк Джилленхол

Чарлі Ханнем

Чарли Ханнэм

Кіт Харінгтон

Кит Харингтон

Клайв Оуен

Клайв Оуэн

Роберт Патінсон

Роберт Патинсон

Юен МакГрегор

Юэн МакГрегор

Шон Пенн

Шон Пенн

Райан Рейнольдс

Райан Рейнольдс

Ченнінг Татум

Ченнинг Татум

Бредлі Купер

Бредли Купер

Вілл Сміт

Уилл Смит

Венсан Кассель

Венсан Кассель

Кілліан Мерфі

Киллиан Мёрфи

Деміен Льюїс

Дэмиэн Льюис

Микола Костер-Вальдау

Николай Костер-Вальдау

П’єр Ніне

Пьер Нине

Тревіс Фіммел

Трэвис Фиммел

Донал Глісон

Донал Глисон

Олександр Скарсгард

Александр Скарсгард

Бенедикт Камбербетч

Бенедикт Камбербэтч

ЧИТАТИ ЩЕ

Як досягти успіху: 10 надихаючих фільмів

Фільми про людей, які заробили мільйони, підкорили країни і досягли найвищих результатів у своїй справі. Ідеальне кіно для тих, хто шукає натхнення і потребує мотивації. Гра...

29 речей, які варто спробувати, щоб урізноманітнити секс

Коли йдеться про відносини, важлива їх частина – це експерименти та нові враження, які допомагають парам підтримувати пристрасть та інтерес один до одного. Секс –...

Фільми про осінь: 10 романтичних мелодрам

Романтичні мелодрами - жанр кіно, який ідеально личить осені. Ми підібрали для вас 10 романтичних мелодрам, які прикрасять ваші осінні вечори та зігріють краще за...

10 найкращих фільмів Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон — одна з найталановитіших та харизматичних акторок сучасності, чия кар'єра охоплює понад два десятиліття. З моменту свого дебюту вона зіграла в найрізноманітніших фільмах,...