Ідеальний анальний секс: Корисні поради

Анальний секс – непоганий спосіб внести різноманітність в інтимне життя. Але в гонитві за новими відчуттями не слід забувати про запобіжні заходи і просто психологічний комфорт. Справа в тому, що анальний секс при неписьменному підході замість задоволення додасть лише неприємностей. Бажаєте знати більше? Запрошуємо до прочитання огляду.

Ризики зараження ЗПСШ

При незахищеному анальному контакті ризики заразитися хворобами, що передаються статевим шляхом, високі. Це пов’язано з ймовірністю мікротравм анусу – а через них мікроорганізмам проникнути легко.

У слизової кишки немає клітин, що виробляють природне мастило (як у піхву). Це мастило захищає від натирань, пересихань, має виражений протимікробний ефект. Плюс товщина слизової оболонки прямої кишки невелика. Сукупність даних факторів підвищує ризики мікротріщин, розривів, які пов’язані з посиленим тертям під час статевого акту. Не забувайте про калі – він, проходячи через слизову оболонку, теж може інфікувати тканини.

Виходить, що анальним сексом не можна займатися? Це не зовсім так. Просто потрібно дотримуватися запобіжних заходів, спрямованих на зниження ризиків бактеріальних заражень. Також висока ймовірність передачі ЗПСШ. Побоюватися потрібно герпесу, ВІЛ, гепатиту, гонореї, хламідіозу. Передаватися збудники можуть через природне мастило геніталій, сперму, кров. При вагінальному або оральному сексі ризики інфікування є значно нижчими.

секс

Що робити при геморої

Геморой супроводжується розширенням, запаленням, звивистістю вен, які утворюють вузли у прямій кишці. З’являються свербіння, болючість, невеликі кровотечі. Захворювання завдає чимало неприємних моментів життя в цілому, тому вимагає лікування.

Анальний секс при геморої, особливо загостреннях, не рекомендований. Якщо пошкодити гемороїдальний вузол, наслідки будуть негативними, може бути потрібна лікарська допомога. Особливо небезпечні різкі, швидкі рухи. Вони призводять до посилення болю та сверблячки. Щоб мінімізувати ризики пошкодження вузлів та подразнення слизової прямої кишки:

  • Починайте повільно. Проникнення в сексуальну попу має бути акуратним, плавним.
  • Використовуйте велику кількість мастила. Найкраще купувати лубриканти саме для анального сексу. Вони містять регенеруючі, антибактеріальні, знеболювальні компоненти.
  • Слідкуйте за відчуттями. Якщо виникає дискомфорт, слід зупинитися.
  • Сам собою анальний секс не призводить до розвитку геморою – це міф.

Свищ прямої кишки

Свищ – дуже рідкісне потенційне ускладнення, але такі ризики є. Утворення нориці починається всередині кишки і завершується зовнішнім отвором у промежині. Кал потрапляє усередину організму. Основна причина нориці – гостре гнійне запалення тканин прямої кишки, яке перейшло у хронічну форму. Потім інфекція через протоки залоз потрапляє на шкіру. Розвивається запалення жирових тканин. Уражені області нагноюються, починають руйнуватися.

анальный секс

У стільці людини багато бактерій – відповідно, виходить безпосередня загроза інфікування внутрішніх тканин та органів. Вирішити проблему можна лише хірургічно. Нагадуємо, що нориця розвивається вкрай рідко внаслідок анального сексу.

Наслідки анального сексу

При ігноруванні запобіжних заходів виникатимуть травми слизової оболонки – тріщини, розриви. Особливо небезпечні різкі, глибокі введення статевого члена у сексуальну блондинку чи брюнетку. Багато що залежить від розслабленості м’язів анального отвору – якщо досягти її не виходить, травми реальні навіть за акуратних рухів.

Нетримання калу можливе лише за тривалих постійних практиках. При недотриманні гігієни у жінки може розвиватися кольпіт.

ЧИТАТИ ЩЕ

Профілактика вірусних інфекцій: що потрібно знати про сучасні методи захисту

Профілактика вірусних інфекцій: що потрібно знати про сучасні методи захисту Вірусні інфекції, особливо в холодну пору року, можуть значно вплинути на наше здоров'я та повсякденне життя....

Книги про моду: Як література впливає на стиль

Мода і література завжди йшли поруч, адже книги здатні не лише розповідати історії, а й формувати стиль та смаки своїх читачів. Здавна літературні твори ставали...