Ідеальний кунілінгус: секрети та поради

Кунілінгус вважається складною сексуальною дією, яка витрачає багато енергії та сил у чоловіків. Вся причина криється у формі та особливостях жіночих геніталій. Розберемося, так чи ні, а також дамо корисні поради, які підкинув Ян Кернер у своїй книзі «Маніфест кунілінгуса», написавши ціле керівництво щодо теми оральних ласок. Також він наводить безліч цікавих технік, не скористатися якими – гріх.

Важливо розслабитися

Багатьом жінкам під час оральних ласок може бути дискомфортно, а отже, ні про яке розслаблення й мови не може бути. А це автоматично означає, що дотик не принесе їй потрібного задоволення, а може навіть і не приведе до розрядки.

Нерідко причиною неможливості розслабитися є комплекси та сумніви у своїй привабливості. Наприклад, вони можуть бути пов’язані із запахом тіла, смаком, із зовнішньою красою статевих органів. Інших турбує питання, чи подобається чоловікові цим займатися. У третіх виникають сором’язливості, коли вони опиняються у центрі уваги. Зазвичай жінка занадто критикує власне тіло, оскільки хоче бути на висоті, але сумнівається, що дотягується до потрібного рівня. Коли обличчя чоловіка виявляється так близько до її статевих органів, вона відчуває легкий дискомфорт.

Звичайно, чоловік різко змінити ситуацію не зможе, потрібно допомогти сексуальній блондинці поступово розслабитися, відчути більш розкутою та впевненою. Кернер вважає, що успіх оральних пестощів багато в чому залежить від сприйняття.

Існує така помилка про кунілінгус, що він не настільки приємний, ніж сам статевий акт. А от за фактом виходить навпаки, що свідчать самі жінки.

Важливо дати зрозуміти дівчині, що це зовсім не прелюдія до сексу, а саме процес і він вам подобається. Тоді і вона втягнеться у процес і зможе краще розслабитись.

У книзі Кернера наведено три постулати, які потрібно врахувати чоловікові, щоб насолодитися процесом, а не бути його механічним виконавцем:

Під час оральних ласок чоловік повинен орієнтуватися на відчуття жінки – оскільки це задоволення насамперед для неї, і вона керує всім процесом.

Важливо насолодитися кожною миттю і не поспішати. Час має просто зупинитися.

Запах та смак жінки має стати частиною насолоди, важливо зрозуміти, що вони є частиною єства.

Підготовка до насолоди

Навіть перед оральним сексом має бути прелюдія. Це допоможе дівчині розслабитися та довіритися, а також збудитися. І це потрібно з погляду фізіології. Геніталії – чутлива частина тіла, тому стимулювати їх потрібно обережно та поступово. Тому не полінуйтеся згаяти час на обійми, поцілунки, ласки. Коли жінка досить збудиться, можна переходити до наступного етапу безпосередньо геніталій. Але не поспішайте! Почніть з легких рухів язиком.

Врахуйте, що жінкам потрібно більше часу для досягнення оргазму – близько 20 хвилин, тож будьте терплячі. Чоловікові тут теж має бути комфортно, адже не кожен витримає таке «особливе становище» упродовж такого часу. Тілу має бути зручно, краще його витягнути. Губи та язик повинні бути розташовані під кутом не 90, а 45 градусів.

Базова техніка

Процес оральних пестощів повинен складатися з ніжних дотиків, грубості тут недоречні. Важливо пестити жінку так, як подобається їй, жодного неприємного руху не повинно бути.

Стимулюйте язиком місце над клітором, де з’єднуються статеві губи. Можна допомогти вказівним пальцем. Коли збудження наросте, можна проникнути язиком, а потім пальцями у піхву, краще при цьому притискатися до передньої стінки, де знаходиться та сама точка «джі». Паралельно пестите руками інші ерогенні зони – груди, живіт тощо. Тут у кожної жінки можуть бути свої переваги – прислухайтеся до її бажань, щоб зробити максимум задоволення. Щоб довести її до найвищої точки, важливо знати, які рухи подобаються саме їй.

Допомагаючи жінці розслабитися, збудитися і пройти весь прекрасний шлях до жіночого оргазму, ви принесете їй незабутнє задоволення!

ЧИТАТИ ЩЕ

Профілактика вірусних інфекцій: що потрібно знати про сучасні методи захисту

Профілактика вірусних інфекцій: що потрібно знати про сучасні методи захисту Вірусні інфекції, особливо в холодну пору року, можуть значно вплинути на наше здоров'я та повсякденне життя....

Книги про моду: Як література впливає на стиль

Мода і література завжди йшли поруч, адже книги здатні не лише розповідати історії, а й формувати стиль та смаки своїх читачів. Здавна літературні твори ставали...