Новорічне кіно: 10 небанальних фільмів

Ми відібрали десятку стрічок, які не тільки наближають до новорічного настрою, але й пропонують рецепти, як зробити це свято незабутнім.

Мелодрама з Пенелопою Крус «Ноель» (2004) показує, як під час різдвяних свят навіть незначний випадок може в корені перезавантажити життя.

Шалена комедія «Новорічний корпоратив» (2016) сподобається тим, хто за час карантину скучив за бурхливими вечірками.

Лірична стрічка з Рене Зеллвегер «Замерзла в Майамі» (2009) нагадає, що навіть мільйонні контракти мають поступатися перед справами душевними.

Сімейна комедія з Віллом Фереллом, Марком Волбергом і Мелом Гібсоном «Хто в домі тато 2» (2017) доводить, що з найбільшого сімейного конфузу (без яких зазвичай не обходиться жодне новорічне свято) можна вийди за допомогою гумору.

А для тих, хто не уявляє жодного свята без домашніх улюбленців – мила класика «101 далматинець» (1996).

У вищезгаданих стрічках новорічне диво склеює родини, зав’язує романтичні стосунки та відновлює справедливість. А у вишуканій історичній картині «Щасливо Різдва» (2005) новорічне диво навіть зупиняє війну.

Французька мелодрама «Вишенька на новорічному торті» (2012) переконує, що різдвяні свята здатні змінити на краще життя навіть тих, у кого все валиться з рук і хто змирився зі своїм статусом Людина-катастрофа.

Зимові свята – це вибух радості і позитиву. Та разом із тим це свято має особливий присмак печалі, адже змушує озирнутися на останні 12 місяців, щоби оцінити пройдений шлях. Саме цим займаються герої сімейної стрічки «Це, блін, різдвяне диво» (2014).

Комедія «Любіть Куперів» (2015) відрізняється найбільшою концентрацією голлівудських зірок, а також проголошує меседж: якщо за столом збирається строката родина, в якій усі відверто недолюблюють один одного, то різдвяне диво все одно допоможе їм порадувати один одного.

Ну, і наостанок – не фільм, а чиста казка, яка здатна повернути в дитинство навіть найпрагматичнішого глядача – «Лускунчик і Чотири королівства» (2018).

ЧИТАТИ ЩЕ

Як досягти успіху: 10 надихаючих фільмів

Фільми про людей, які заробили мільйони, підкорили країни і досягли найвищих результатів у своїй справі. Ідеальне кіно для тих, хто шукає натхнення і потребує мотивації. Гра...

29 речей, які варто спробувати, щоб урізноманітнити секс

Коли йдеться про відносини, важлива їх частина – це експерименти та нові враження, які допомагають парам підтримувати пристрасть та інтерес один до одного. Секс –...

Фільми про осінь: 10 романтичних мелодрам

Романтичні мелодрами - жанр кіно, який ідеально личить осені. Ми підібрали для вас 10 романтичних мелодрам, які прикрасять ваші осінні вечори та зігріють краще за...

10 найкращих фільмів Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон — одна з найталановитіших та харизматичних акторок сучасності, чия кар'єра охоплює понад два десятиліття. З моменту свого дебюту вона зіграла в найрізноманітніших фільмах,...