10 кращих комедій 2020

Один із найкращих способів розслабитися та підняти настрій на весь день — подивитися хорошу комедію в колі родини або друзів. Разом із медіасервісом MEGOGO пропонуємо вам найкращі комедійні фільми цього року.

Дулітл

Дулітл
Дулітл

Сімейна комедія у виконанні всіма улюбленого актора Роберта Дауні-молодшого покаже вам захоплюючу історію одного геніального і доброго ветеринара. Доктор Дулітл здатний розуміти тварин і постійно допомагає їм впоратися із проблемами. Після смерті дружини, тварини стали для доктора єдиною втіхою і кращими друзями. Але незабаром Дулітл познайомиться із таким же талановитим юнаком, із яким разом відправитися у далеку подорож по світу, щоб дізнатися якомога більше про всіх видів тварин і допомогти нужденним.

Джентельмени

Джентельмени
Джентельмени

У центрі сюжету комедійної картини історія американського емігранта Міккі, який переїхав до столиці Британії і практично з нуля створив наркокартель, що займається збутом марихуани. Бізнес вже за короткий час почав приносити величезні прибутки, що не могло не привернути увагу заздрісників і бажаючих підзаробити за чужий рахунок. Разом з Міккі нам належить розкрити всілякі змови і схеми, пов’язані з нелегальним бізнесом, а також спробувати зберегти вплив і дохід. Фільм, від якого неможливо відірватися.

Погані хлопці назавжди

Погані хлопці назавжди
Погані хлопці назавжди

Минуло більше десяти років з тих пір, як ми в останній раз бачились з Уілом Смітом і Мартіном Лоуренсом. Однак незважаючи на той факт, що франшиза вже давно покрилася пилом, вона все одно залишається однією з найбільш яскравих і пам’ятних в історії кінематографа. Більш того, сміливий і колоритний дует двох акторів світового рівня створив дійсно унікальну хімію між їх персонажами і був приречений на загальне визнання як критиків, так і глядачів.

Хижі пташки

Хижі пташки
Хижі пташки

Сюжет комедійної кінострічки більш детально знайомить глядача з персонажем Харлі Квін — небезпечною злочинницею із супергеройського бойовика «Загін самогубців» та іншими супергероїнями із всесвіту DC. Відомо, що фільм, керівництво над яким студія Warner доручила Кеті Янь, створений за мотивами серій коміксів, загальною концепцією яких була ідея боротьби групи дівчат-супергероїв проти злочинності.

Нотр-Дам

Нотр-Дам
Нотр-Дам

Ситуаційна комедія розповідає історію жінки, яка проживає в Парижі і працює архітектором. Вона мама двох дітей і давно розлучена з чоловіком, із яким підтримує дружні стосунки. Несподівано головна героїня дізнається, що стала переможницею конкурсу від міської влади для архітекторів, де головною нагородою є право на створення реставраційного проекту площі перед історичною пам’яткою Парижа — собором Нотр-Дам. Відмовитися від такого подарунка долі просто неможливо. Однак чи зможе наша героїня розподілити свій час раціонально і успішно закінчити проект?

Ігри з вогнем

Ігри з вогнем
Ігри з вогнем

Джейк — вимогливий і суворий керівник пожежної частини. Навіть суворі вогнеборці у нього ходять навшпиньки. Здавалося би, нашого героя ніщо не може збентежити або збити з обраного шляху. Однак, під час гасіння одного з лісових пожеж відбувається те, до чого життя пожежних аж ніяк не готувала. Вони рятують трьох малюків і, поки не будуть знайдені їхні батьки, саме Джейк зі своїми колегами повинні будуть подбати про дітей. Тільки зараз вогнеборці розуміють, що лісова пожежа — це ще квіточки в порівнянні з бандою дітей.

Їжа к Сонік

Їжак Сонік
Їжак Сонік

Жорстокий і невблаганний Доктор Еггман винайшов дивний електромагнітний імпульс. Він робить спроби заволодіти усім світом і заснувати свою імперію, де йому будуть підкорятися роботи. Така незрозуміла сила здатна допомогти лиходієві в здійсненні планів. Саме тому їжак Сонік, який, до слова, і є причиною аномалії, об’єднує сили з поліцейським Томом, щоб зупинити злого генія.

Гарячі матусі

Гарячі матусі
Гарячі матусі

Головним героїням фільму по сорок років. Їхні життя диктують такі правила, що мимоволі можна впасти в депресію, але подруги не мають наміру піддаватися тиску з вікової дискримінації жінок. Сесіль, Соня і Еліз планують спільну відпустку на курорті. Вони планують відриватися, робити нові відкриття і, звичайно ж, заводити знайомства з чоловіками. У результаті їм вдається привернути увагу молодих хлопців, чи не в два рази молодших за них.

Гола правда (2020)

Гола правда
Гола правда

Вісім нерозлучних друзів приїжджають до Одеси, де заплановано помпезне відкриття нового розважального клубу їх спільного приятеля Андрія. У закладі представлено безліч кімнат, де будуть проходити різноманітні пізнавальні та розважальні заходи. В одній із кімнат господар розмістив детектор брехні, який відразу привернув увагу дорогих гостей. Друзі хочуть швидше дізнатися секрети один одного. Вони навіть не уявляють, яку небезпеку приховує ця гра.

Голлі залишається ночувати

Голлі залишається ночувати
Голлі залишається ночувати

У будь-яких відносинах є свої проблеми. Спочатку все добре, але рано чи пізно настає чорна смуга. Молоде подружжя докладає багато зусиль, щоб в їх парі з’явилася довгоочікувана дитина. Друзі молодих мають труднощі іншого роду — їх союз втратив пристрасть. Як на це вплине сусід із гуртожитку часів коледжу, який приїхав в гості? Ускладнить ситуацію на любовному фронті або надасть необхідну допомогу з боку?

Ці та інші фільми можна подивитися на MEGOGO — легально і з високою якістю.

ЧИТАТИ ЩЕ

Як досягти успіху: 10 надихаючих фільмів

Фільми про людей, які заробили мільйони, підкорили країни і досягли найвищих результатів у своїй справі. Ідеальне кіно для тих, хто шукає натхнення і потребує мотивації. Гра...

29 речей, які варто спробувати, щоб урізноманітнити секс

Коли йдеться про відносини, важлива їх частина – це експерименти та нові враження, які допомагають парам підтримувати пристрасть та інтерес один до одного. Секс –...

Фільми про осінь: 10 романтичних мелодрам

Романтичні мелодрами - жанр кіно, який ідеально личить осені. Ми підібрали для вас 10 романтичних мелодрам, які прикрасять ваші осінні вечори та зігріють краще за...

10 найкращих фільмів Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон — одна з найталановитіших та харизматичних акторок сучасності, чия кар'єра охоплює понад два десятиліття. З моменту свого дебюту вона зіграла в найрізноманітніших фільмах,...