Комедії для відпочинку: 10 класних фільмів

Після напруженого робочого дня або переповненого подіями тижня один із кращих способів переключитися і зняти стрес – це переглянути хороший фільм. Cut відібрав десятку “Комедії для відпочинку”, які зарядять позитивом і допоможуть залишити всі тривоги в минулому.

Пляжний бум

Фільм розповідає про поета на ім’я Місячний пес. Напевно, в усьому світі не знайдеться більш вільної людини, ніж він. Цей хлопець живе тільки сьогоднішнім днем. Він не думає про плани і любить розмірено плисти за течією.

Місячний пес пише вірші. Але його поезія не користується великою популярністю навіть серед його друзів. Незважаючи на це, головний герой не сумує і продовжує займатися улюбленою справою. Він мріє, що коли-небудь його вірші будуть випущені однією книгою і світ зможе їх прочитати. А для натхнення він використовує наркотики і алкоголь, що нерідко призводить до абсурдних, але смішних ситуацій.

Щасливі невдахи

Картина розповідає про француза середніх років на ім’я Бертран, якого накрила тотальна депресія. Через це він вже два роки сидить без роботи, кожен день з’їдає жменю антидепресантів і з ранку до вечора валяється на дивані за комп’ютерним іграми. Одного разу випадок приводить його в групу чоловіків, які займаються синхронним плаванням. Там Бертран зустрічає таких же, як він сам невдах. Вони страждають від невиплачених кредитів, а також проблем у сім’ї, бізнесі й кар’єрі. Синхронне плавання допомагає їм не тільки відволіктися від негативу, але й розібратися в його причинах.

Заздрісниця

Жінка середніх років на ім’я Наталі Пеше читає курс літератури в класичному французькому університеті. Її чоловік пішов до іншої. І вона намагається знайти собі нового партнера. Тим більше, що дочка якось непомітно виросла і до неї вже приходить на нічліг її хлопець. До того ж і на роботі їй починає дихати в потилицю молода та амбіційна колега. Спроби впоратися з усіма цими труднощами обертаються для Наталі каскадом кумедних ситуацій.

Божевільна парочка

Розумна, амбітна і красива Шарлотта Філд – ключова фігура на політичному олімпі країни. І ось її висувають кандидатом у президенти. Тепер непогано було б підсилити команду талановитим спічрайтером. Випадково Шарлотта зустрічає давнього знайомого Фредді Фларскі. Ще підлітком вона була нянею у хлопчика Фредді, який був ніжно в неї закоханий. Він виріс, проте не скажеш, що він став справжнім чоловіком. Зараз хлопець безробітний і бездомний журналіст, якого не особливо цінують на роботі. Здається, він стане ідеальним спічрайтером своєї колишньої няні.

Супер зять

Стефан – француз середніх років, що все життя мріяв про власного сина. Але доля постійно посилала йому дочок. Тому вся надія у головного героя залишилася на зятів, яких виберуть для себе його дочки. І одного разу в будинок Стефана прийшов обранець молодшої дочки, якого звуть Томас. Він дуже сподобався головному героєві й вони відразу знайшли спільну мову. Але незабаром дівчина вирішила розірвати свої стосунки з Томасом і зійтися з іншим. От тільки батько вважав, що зобов’язаний втрутитися в цю ситуацію. Адже він уже побачив у хлопчині свого майбутнього зятя, і мріяв, як вони періодично будуть разом їздити відпочивати. Чоловікові не хотілося втрачати такого хлопця, адже він вважав, що Томас буде ідеальним чоловіком.

Скажене весілля

Василь Середюк – директор музею, який проживає в невеликому провінційному містечку. Він відправляє свою дочку Катерину до Франції, щоб та закінчила навчання і отримала гідну освіту. Раптово дівчина повідомляє батькові про те, що вона закохалася і збирається піти під вінець. Ним виявився Франсуа – кардіохірург, що дуже обрадувало героя.

Він починає хвалитися родичам і жителям селища, називаючи Середюків – європейською сім’єю. Але як тільки він бачить майбутнього зятя, то впадає в ступор. Адже Франсуа виявляється чорношкірим чоловіком. Тепер головним завданням Васі є зірвати весілля доньки. Зробити це виявиться не просто, адже на його шляху постане справжня любов.

100 речей і нічого зайвого

Пауль і Тоні захотіли провести сто днів зовсім без нічого. Всі особисті речі замкнені в кімнаті, з якої можна брати тільки по одному предмету першої необхідності на день. Це дійсно смішна і незручна ситуація, на яку прирекли себе невдачливі добровольці. За цей час вони пройшли через сором, докори сумління і відчай, але знайшли набагато більші життєві цінності: любов, відданість і мудрість.

Шахрайки

У центрі сюжету фільму знаходяться дві шахрайки. Одна з них звикла працювати тонко, все ретельно планувати і в кінці своєї афери залишатися з хорошим кушем. Друга ж вважала за краще, щоб все було швидко, легко і нехитро. Здавалося б, їх дороги ніколи не повинні були перетнутися, але в цей раз сталося саме так. Обидві аферистки починають полювання за молодим технічним генієм, який заробив мільйони у Кремнієвій долині.

Небезпечний бізнес

Елейн і Річард керують невеликою фармацевтичною компанією. Вони багато сил витратили на дослідження і змогли створити нову розробку – травичку в таблетках. Даний продукт стає справжньою сенсацією на ринку і його формулою хочуть заволодіти не лише багатомільярдні компанії, але й наркомафія.

Небезпечний бізнес диктує жорстокі правила і компаньйони готові на все заради великої наживи. У підсумку вони розривають контракт із наркобароном, що дуже сильно засмучує його. Тепер мафія готова на все, щоб отримати заповітну формулу. Про це не підозрює звичайний співробітник компанії Гарольд, який має фінансові проблеми. Відправившись на мексиканську землю, він вирішує розіграти власне викрадення, навіть не підозрюючи наскільки далеко це може зайти…

Почни спочатку

Коли Майя вже перестала сподіватися, що її мрії здійсняться, то вона випадково отримує роботу у великій корпорації. Тепер у неї є шанс довести снобам із Медісон Авеню, що вроджений талант і блискучий креатив так само важливі, як і диплом престижного університету. І не має значення, що у тебе за спиною, – адже ніколи не пізно почати все спочатку!

ЧИТАТИ ЩЕ

Як досягти успіху: 10 надихаючих фільмів

Фільми про людей, які заробили мільйони, підкорили країни і досягли найвищих результатів у своїй справі. Ідеальне кіно для тих, хто шукає натхнення і потребує мотивації. Гра...

29 речей, які варто спробувати, щоб урізноманітнити секс

Коли йдеться про відносини, важлива їх частина – це експерименти та нові враження, які допомагають парам підтримувати пристрасть та інтерес один до одного. Секс –...

Фільми про осінь: 10 романтичних мелодрам

Романтичні мелодрами - жанр кіно, який ідеально личить осені. Ми підібрали для вас 10 романтичних мелодрам, які прикрасять ваші осінні вечори та зігріють краще за...

10 найкращих фільмів Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон — одна з найталановитіших та харизматичних акторок сучасності, чия кар'єра охоплює понад два десятиліття. З моменту свого дебюту вона зіграла в найрізноманітніших фільмах,...