Годзілла 2: цікаві факти про фільм

30 травня в українському кінопрокаті з’явиться картина «Годзілла ІІ: Король монстрів». Розповідаємо цікаві факти про фільм.

Про що фільм Годзілла 2

Фантастичний бойовик «Годзілла ІІ: Король монстрів» стане продовженням однойменного фільму 2014 року та 35-тим фільмом про монстра. 

У новому голлівудському римейку Годзілла стає союзником людства. Він усмирятиме монстрів, які можуть топтати людей як мурах. 

У сиквелі Годзілла битиметься з триголовим драконом, відомим як Кінг Гідора, птеранодоном Роданом і колосальних розмірів Мотрею. 

Події в «Годзіллу 2» відбуватимуться через кілька років після оригіналу. Істотна роль у фільмі буде відведена організації «Монарх», яка вистежуватиме чудовиськ. 

Організація була заснована незабаром після Другої світової – її членів можна побачити, наприклад, в картині «Конг: Острів Черепа».

Режисер фільму Годзілла 2

Режисер попереднього фільму Гарет Едвардс наполягав на тому, аби його стрічка залишилася без продовження, проте через шалений касовий успіх почалася робота над сиквелом. 

Едвардс покинув проект у 2016 році і його місце зайняв Майкл Догерті, якого спершу найняли виключно для написання сценарію. 

Годзілла 2
Годзілла 2

Майкл Догерті відомий своєю роботою над сценаріями фільмів«Люди Ікс 2» і «Повернення Супермена». Він також відомий як режисер і сценарист культового фільму жахів «Гаманець або життя».

Виконавці головних ролей у фільмі Годзілла 2

Головні роли в фільмі виконан Міллі Боббі Браун ( «Дуже дивно справи»), Віра Фарміга ( «Відступники»), Кайл Чандлер ( «Вовк з Уолл-стріт»), Кен Ватанабе ( «Початок»).

Годзілла 2
Годзілла 2

Також в картині задіяні Бредлі Уітфорд ( «Запах жінки»), Чарльз Денс ( «Гра престолів»), Саллі Хокінс ( «Листковий торт») і інші.

Цікаво, що єдиними, хто повернувся в сиквел фільму «Годзілла» стали актори Саллі Хокінс і Кен Ванатабе.

Годзілла 2
Годзілла 2

Для актриси Міллі Боббі Браун фільм «Годзілла 2: Король монстрів» став дебютом на великому екрані.

Створення стрічки Годзілла 2

Основні зйомки проходили з червня по вересень 2017 року в Атланті. Частину сцен було відзнято у історичному центрі Мехіко наприкінці серпня.

Годзілла 2
Годзілла 2

Цікаві факти про фільм Годзілла 2

Оригінальна назва Godzilla: King of the Monsters відсилає до японського фільму 1956 року.

«Годзілла 2: Король монстрів», як і планувалося, стане фільмом-попередником до блокбастеру «Годзилла проти Конга», прем’єра якого призначена на 2020 рік.

Годзілла 2
Годзілла 2

Актори Чжан Цзин і Кен Ватанабе раніше вже знімалися разом у фільмі 2005 року «Мемуари гейші», режисером якого виступив Роб Маршалл.

Годзілла 2
Годзілла 2

Міллі Боббі Браун і Рендолл П. Хевенс знімалися разом у серіалі «Дуже дивні справи».

ЧИТАТИ ЩЕ

Як зіпсувати секс: що не можна робити відразу після близькості

Психологи розповідають, які дії після сексу можуть негативно вплинути на ваші стосунки. Дізнайтеся, чого варто уникати, щоб зберегти близькість та порозуміння з партнером, щоб він...

Святковий стіл на Новий рік 2025: основні страви та алкоголь

Новий рік — це не тільки чарівний час для зустрічей з рідними та близькими, а й чудова нагода накрити багатий святковий стіл. У 2025 році...

У чому зустрічати 2025: стильні поради та ідеї для Нового року змії

Новий 2025 пройде під заступництвом Зеленої Дерев'яної Змії, що робить вибір святкового вбрання особливо важливим для залучення удачі та благополуччя. Змія символізує мудрість, елегантність та...

Опубліковані найкрасивіші автографи зірок

Нам здається, що знамениті люди, ба навіть - легенди, все роблять по-особливому. У деяких випадках це дійсно так. Але підпис - така звичайна річ для...