Грінч: Цікаві факти про фільм

У 2018 року готується до виходу комедійний мультфільм «Грінч – викрадач Різдва». Студією-розробником стала Illumination Entertainment, що випустила чудовий у всіх сенсах анімаційний фільм «Міньйон» і «Секрети домашніх тварин».

Про що мультфільм Грінч

Мультфільм Грінч є екранізацією казки Доктора Сьюзі «Як Грінч вкрав Різдво». Картина стане рімейком оригінальної стрічки Грінч – викрадач Різдва з актором Джимом Керрі у головній ролі.

Сюжет мультфільму схожий з оригінальним твором. Будь-хто на місці Гринча позеленів і сказився. Як порядна інтроверт, він живе в темній печері на самій вершині гори подалі від усіх, але ці «всі» готують грандіозне святкування нового року. Вони шумлять, все прикрашають і дико дратують. Хто б відмовив собі в задоволенні зіпсувати свято? Грінч вирішує вкрасти Різдво. Пес Макс готовий допомогти йому в цій справі.

Перший трейлер анімаційного фільму Грінч став інтернет-хітом. Ролик за кілька днів зібрав біль ше восьми мільйонів переглядів на YouTube-каналі Illumination.

Бенедикт Камбербетч озвучив головного героя

рім полюбився всім різдвяного сюжету, картина приваблива тим, що на роль головного персонажа запрошений не хто інший, а Бенедикт Камбербетч. Зірка «Шерлока» подобається великої аудиторії кіноманів, тому їм напевно буде цікаво, дізнатися свого кумира з іншого боку – комічного.

У Камбербетч вже є невеликий досвід в цій області: актор озвучував дракона Смауг в «Хобіті» і був частиною «Пінгвінів Мадагаскару».

Режисер мультфільму Грінч

Крісло режисера на знімальному майданчику ділять між собою дві людини: Ярроу Чейні і Пітер Кенділенд. Такий професійний тандем дозволяє ретельно стежити за створення анімації, яка за прогнозами обіцяє стати культовою.

До слова, Пітер Кенділенд в ранні роки працював з легендарної музичної групою Gorillaz і навіть допоміг випустити документальний фільм про це бенді.

Що ж стосується Ярроу Чейні, то його список анімаційних робіт, до яких він доклав руку, буде на порядок більші. Чейні працював художником-постановником в таких проектах, як «Гидкий я», «Гидкий я 2», «Лоракс». На створенні анімаційних персонажів Ярроу Чейні не зупинився і вже в 2014 році він був призначений на посаду режисера в мультфільмі «Секрети домашніх тварин».

Дата релізу мультфільму Грінч

Спочатку фільм планували випустити в листопаді 2017 року, але згодом дату релізу перенесли на цілий рік, щоб уникнути конкуренції в прокаті з іншим проектом компанії Sony Animation – фільмом Тімоті Рекарт «Провідна зірка» (2017).

Новий анімаційний фільм «Грінч – викрадач Різдва» вийде 8 листопада 2018 року.

ЧИТАТИ ЩЕ

Як досягти успіху: 10 надихаючих фільмів

Фільми про людей, які заробили мільйони, підкорили країни і досягли найвищих результатів у своїй справі. Ідеальне кіно для тих, хто шукає натхнення і потребує мотивації. Гра...

29 речей, які варто спробувати, щоб урізноманітнити секс

Коли йдеться про відносини, важлива їх частина – це експерименти та нові враження, які допомагають парам підтримувати пристрасть та інтерес один до одного. Секс –...

Фільми про осінь: 10 романтичних мелодрам

Романтичні мелодрами - жанр кіно, який ідеально личить осені. Ми підібрали для вас 10 романтичних мелодрам, які прикрасять ваші осінні вечори та зігріють краще за...

10 найкращих фільмів Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон — одна з найталановитіших та харизматичних акторок сучасності, чия кар'єра охоплює понад два десятиліття. З моменту свого дебюту вона зіграла в найрізноманітніших фільмах,...